Szépüljünk

Ez a tetoválóművész képes eltűntetni a striákat – fotók

Hatalmas Instagram-szenzáció lett a brazil tetoválóművész, aki egy különleges technikával képes eltüntetni a striákat a hozzá forduló nők testéről!

A bőr nyúlása következtében kialakuló striák rengeteg nő testén ott vannak, és rengeteg nő számára jelentik az önbizalomhiány forrását. Létezik persze egy rakás krém, kezelés, pirula és még ki tudja mi, ami “garantáltan” eltünteti őket, de valljuk be, aki próbálkozott már ilyesmivel, az tudja, hogy ritka a tényleg hatékony módszer.

Ez a tetoválóművész állítása szerint képes eltűntetni a striákat 

Pedig állítólag ilyet kínál a brazil tetoválóművész, Rodolpho Torres, akinek már majdnem 1,5 milliós az instagramos követőtábora. Torres arról híres, hogy különleges módszerével – a képek tanúsága szerint tényleg eredményesen – el tudja tűntetni a striákat

Ez a tetoválóművész állítása szerint képes eltűntetni a striákat 

Na jó, a titok az, hogy valójában nem is tünteti el őket: nagyon gondosan kikeveri a bőr színét, és a striák széleit elkezdi feltölteni ezzal a színnel, így ezek a nyomok jobban belesimulnak a bőrbe, kevésbé lesznek láthatóak.

A módszer pedig működni látszik – igaz, nagyon rosszul is elsülhet, ha nem elég szakértelemmel végzik a feladatot. Mert Torresért egyelőre egészen Brazíliáig kéne menni, persze ki tudja, lehet, hogy hamar elterjed ez a gyors kamuflázst eredményező technika!

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top