Szépüljünk

Így változott a francia nő az elmúlt száz évben

Újabb országot hódított meg a "százéves sorozat", ezúttal azt láthatjuk, hogyan változott A Francia Nő az elmúlt évtizedek alatt.

Az 1910-es években még óriási kalapok takarták a tökéletesen feltűzött kontyokat, majd a ’30-as években már megelevenedik Chanel az ő ikonikus gyöngysorával. A ’60-as években mindenki olyan frizurát akart, amilyen Brigitte Bardot-nak volt – amit meg lehet érteni. De ha szeretitek a Sabrina 1995-ben, Julia Ormond és Harrison Ford főszereplésével készült változatát (legalább olyan must-have film, mint az eredeti, Audrey Hepburnnel), abban is remekül láthatjuk, amit itt – vagyis hogy milyen volt a párizsi frizuradivat a ’90-es években.

 Ha még nem találkoztatok ezzel a videósorozattal, vagy csak régen láttátok valamelyik, korábbi részét, válogattunk azokból is párat, amiket  kár lenne kihagyni. Nagyon érdekes látni, milyen frizurákat hordtak az iráni vagy épp a koreai nők – ez utóbbiak esetében pedig hogyan indult el két egészen különböző úton a frizuradivat Észak- és Dél-Korea szétválásával.

A minifilmeket a Krémmánia Magazinon nézhetitek meg »

Így változott a francia nő az elmúlt száz évben

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top