Szépüljünk

Itt a bizonyíték, hogy egy hajvágástól új ember lehetsz

Nyilván nem véletlen, hogy a nők meghatározó életesemények bekövetkeztekor szokták a külsejüket radikálisan megváltoztatni. A hirtelen döntésnek aztán sokszor csalódás a vége. De vannak emberek, akiknek egy hajvágás olyan jót tesz, hogy szinte új emberként lépnek ki utána a fodrásztól. Fotókkal bizonyítunk!

Kétszer fordult elő életemben, hogy merényletet követtem el a hajam ellen. Az egyik nem volt szándékos – spórolási céllal döntöttem úgy, hogy a hathetente esedékes hajfestést fodrász helyett DIY technikával oldom meg. Nem volt jó ötlet. Bronzvörös helyett először vérpiros, majd blansolás után csibesárga lett a frizurám. Mit mondjak, nem volt könnyű időszak. Egy korábbi alkalommal pedig a végérvényesen és visszavonhatatlanul bekövetkezett felnőtté válásomat próbáltam azzal is alátámasztani, hogy hátközépig érő göndör hajamat olyan rövidre tolattam le, amilyen Lisa Stansfieldé ebben a videoklipben.

Bő egy év pokoljárás, kendők, sapkák arzenálja és heves fogadkozás következett, hogy ilyet többet sosem csinálok, legalább is 50 éves korom előtt biztosan.

Persze nem mindenki olyan merész, hogy ennyire drasztikusan megváltoztassa a külsejét – ma  már én sem lennék az. De azért vannak olyan esetek, amikor a döntés nagyon is helyénvalónak bizonyul, erről tanúskodnak a most következő fotók is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top