Szépüljünk

Megérkezett a Krémmánia Beauty Box! (X)

Megjelent az első, limitált kiadású Krémmánia Beauty Box! Szerezd meg elsőként!

Ha szoktál a neten szépségápolás témában keresgélni, akkor szinte biztos, hogy belefutottál már a Krémmániába, Magyarország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közösségi oldalába. Az oldalon több mint 60 000 termékről több mint fél millió őszinte és hiteles felhasználói véleményt olvashatsz és időn ősszel először a Krémmánia csapata egy szuper Beauty Box-szal is előállt.

A Beauty Boxok ötlete Amerikából származik, és a koncepció olyan sikeres lett, hogy az utóbbi években az egész világon végigsöpört a beauty box őrület. A lényeg, hogy egy meglepetés dobozról van szó, tele megismerni és kipróbálni érdemes kozmetikummal (amiknek az összértéke persze jóval több, mint a doboz ára).

Megérkezett a Krémmánia Beauty Box!

Szóval ha szívesen próbálgatsz kozmetikumokat, vagy a szokásos márkák által készített karácsonyi ajándék dobozoknál valami különlegesebbre vágysz, a Krémmánia Beauty Boxot érdemes megnézned! Hogy pontosan mi is van benne az persze meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy újdonságot, hírességet és Krémmánia kedvencet is fogsz a dobozban találni. Méghozzá ezektől a márkáktól:

  • Avon: A Krémmánia legnépszerűbb és legtöbbet véleményezett márkája, akiktől egy klassz újdonság lapul a dobozban.
  • Bioderma: Több nagy krémmániás kedvencet is köszönhetünk a francia patikai márkának, és az egyik nagy kedvenc bekerült a Beauty Boxba is.
  • Joico: A prémium hajápolási kategória képviselője a Joico, akinek egy többszörösen díjnyertes terméke került bele válogatásunkba.
  • Nuxe: A növényi hatóanyagairól ismert francia márkától nem egy, hanem két dolgot is fogtok találni a dobozban.
  • Paula’s Choice: Az illatmentes, független tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagokra koncentráló amerikai márka híres a hámlasztóiról, az egyik népszerű termék lesz a dobozban.
  • Zendium: A Zendium fogkrémek a szájban is jelenlévő fehérjéket és enzimeket tartalmazó, nem átlagos darabok. Szerintünk mindenképp érdemes velük egy próbát tenni, hátha Te is a rajongók közé fogsz tartozni.
  • Max Factor: A sminkmárkától egy kis tasakos mintát fogtok találni a dobozban egy olyan termékből, amit szuper otthon, nyugodt körülmények között és természetes fényben kipróbálni.
  • Police: Az olasz márka egyik legnépszerűbb parfümjéből került a Boxba egy 2ml-s kisminta.

A doboz ára 4990 Ft, de a benne lévő termékek összértéke 11.295 Ft. A doboz pár nap múlva lesz rendelhető, de addig is iratkozz fel a Krémmánia email értesítőjére, és rövidesen a postaládádban fogod találni a dobozzal kapcsolatos további infókat!

Megérkezett a Krémmánia Beauty Box!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top