Szépüljünk

Felfedte striákkal csíkozott fenekét a Victoria’s Secret modell

Jasmine Tookes bebizonyítja, hogy még a világ egyik leggyönyörűbb nőjének testén is vannak szépséghibák – szóval nekünk sem kell aggódnunk miattuk!

A Victoria’s Secret egyik leggyönyörűbb angyala abban a különös megtiszteltetésben részesült, hogy ő viselhette a gyémántokkal és smaragddal kirakott, 3 millió dollár értékű melltartót, amihez – nem meglepő, ezt el kell fogadni – tökéletes testre van szükség.

Felfedte striákkal csíkozott fenekét a Victoria's Secret modell 

És Jasmine Tookes teste tényleg tökéletes, a képek ragyogóak, a párductestű szupermodell kifogástalanul pózol a valószínűleg elég nehéz fehérneműben. Persze a net imádja is a képeket (mit nem lehet imádni egy gyönyörű nőről készült fotón?) de elsősorban nem is a csodás drágaköves ruhadarab vagy Tookes szépsége, hanem sokkal inkább a modell testén kiszúrt striák miatt. 

Felfedte striákkal csíkozott fenekét a Victoria's Secret modell
Felfedte striákkal csíkozott fenekét a Victoria's Secret modell

Az internetezők azonnal észrevették a Jasmine fenekén húzódó striákat, és annyi biztos, hogy mindenkit megnyugtat, ha még egy szupermodell testén is van ilyen szépséghiba. 

Szóval mindenki nyugodjon meg, ha Jasmine Tookes, a tökéletes modellistennő felfedte a csíkjait, nekünk sem kell szégyenkeznünk miattuk!

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top