Szépüljünk

Hatalmas mellei miatt nem ülhetett fel a hullámvasútra – fotó

Az asszonynak annyira gigantikusak a mellei, hogy nem volt képes bekapcsolni a hullámvasút biztonsági övét – így sajnos a szuper élményről is lemaradt.

A 22 éves anyuka kénytelen volt megsemmisülten végigsétálni a sorok mellett a Thrope Park vidámparkban, mikor kiderült, hogy mellei miatt nem vehet részt a mulatságban. Az asszony hatalmas, 36L méretű mellein nem ért össze a hullámvasút biztonsági öve, ezért az asszony nem ülhetett fel a Colossus menetére. Kolosszális mellei miatt.

Hatalmas mellei miatt nem ülhetett fel a hullámvasútra

Tanya Willis egyébként teljesen felháborodott a dolgon, szerinte nem csak a B kosaras mellű nőkre kéne tervezni az ilyen szerkezetek biztonsági felszereléseit, de a park azzal védekezett, hogy a saját érdekében nem ülhet fel az, aki nem tudja használni a biztonsági övet.

Hatalmas mellei miatt nem ülhetett fel a hullámvasútra

Willis szerint a legrosszabb az volt, hogy a szóváltás után végig kellett sétálnia a kígyózó sor mellett, hogy aztán a talajról nézze a magasban boldogan sikoltozó családját.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top