Szépüljünk

Kényeztetés tubusba zárva – Arckrémkörkép őszre

A megfelelő arcápolás alappillére egy jó arckrém kiválasztása, ami nem csak bőrtípusunknak megfelelő, de teljesíti a vele szemben támasztott egyéb elvárásainkat is. Van, aki alapozó helyett egy lépésben szeretne egyenletes bőrszínt magának, amit egy BB krémmel könnyedén elérhet. Mások a ráncosodás megelőzésére fektetnének több hangsúlyt, vagy épp egy remek hidratáló arckrémet keresnek, amit smink alatt is kellemes viselni.

Hogy könnyebb legyen rátalálni az igazira, kiválogattunk néhányat, amelyek nemcsak pénztárcánkat kímélik, de arcbőrünket is gyengéden ápolják.

BB krémek

Cien BB Krém SPF15

Két árnyalatban kapható arckrém, mely a nehéz alapozószerű hatás nélkül egyenlíti kis a bőrszínt. Könnyű állagának köszönhetően egyszerűen felvihető, valamint bőrünk fényvédelméről is gondoskodik. Tovább

 Cien BB Krém SPF15 – Két árnyalatban kapható arckrém, mely a nehéz alapozószerű hatás nélkül egyenlíti kis a bőrszínt. Könnyű állagának köszönhetően egyszerűen felvihető, valamint bőrünk fényvédelméről is gondoskodik.

Garnier BB Krém Olajmentes – Kombinált-zsíros bőrre szánt változata a márka eredeti BB krémjének, mely szép, enyhe, nem maszkszerű fedést biztosít az arcbőrnek.

Holika Holika Clearing Petit BB SPF30 / PA++ – Teafaolaj és olajképzést kontrolláló púdert tartalmaz, ami segíti a bőr tisztulását. Magas faktorszámú fényvédővel ellátott koreai arckrém.

Eveline Cosmetics Mattító BB Krém Kombinált és Zsíros Bőrre – Kiegyenlíti a bőrtónust, miközben intenzíven hidratálja és SPF15-ös faktorral védi arcbőrünket. Két árnyalatban kapható, mattító hatású BB krém.

Avon Anew Vitale BB+ Krém SPF20 – Segít eltüntetni a bőr hibáit és a kipirosodás külső jeleit, miközben egyenletesebbé teszi a bőrtónust, és csökkenti a pórusok méretét. Könnyű állagú krém, mely bőrünk hidratáltságáról is gondoskodik.

 

Hidratáló arckrémek fényvédővel

Cien Aqua Hidratáló Krém

Glicerinnel és panthenollal szabályozza a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, Liftan hydro komplex értékes hatóanyagai pedig javítják a bőrképet és érezhetően puhává teszi a bőrt. UVA/UVB-szűrővel ellátott készítmény, amely E-vitamint is tartalmaz. Tovább

Cien Aqua Hidratáló Krém – Glicerinnel és panthenollal szabályozza a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, Liftan hydrokomplex értékes hatóanyagai pedig javítják a bőrképet és érezhetően puhává teszi a bőrt. UVA/UVB-szűrővel ellátott készítmény, amely E-vitamint is tartalmaz.

Nivea Aqua Effect Hidratáló Nappali Arckrém – Könnyű állagú krém, mely gyorsan felszívódó összetételének köszönhetően megőrzi a normál és vegyes bőr természetes nedvesség-egyensúlyát. Lótuszkivonat- és vitaminoktartalmának köszönhetően intenzív hidratáló hatású.

Helia-D Aquaboom Mélyhidratáló Arcgél – Kifejezetten a száraz arcbőr nagy hatékonyságú, zsírmentes, gyors hidratálásra kifejlesztett gél állagú arcápoló. Allergénmentes, természetes anyagok felhasználásával készült, UV védelemmel ellátott.

Sunfleur Mélyhidratáló Nappali Krém – Természetes, növényi hatóanyagai javítják a bőr vízmegtartó képességét, rendszeres használatával a bőr mélyebb rétegeiben is megfelelő hidratáló hatást vált ki, továbbá mérsékli az arcbőr húzódó, viszkető érzetét.

Soliteint Aloe Vera Aktív Hidratáló Krém – Könnyű, gyorsan beszívódó arckrém, ami puhává varázsolja bőrünket. A hazai gyártású, kellemes illatú arcápoló aloe vera kivonatot is tartalmaz.

Q10 nappali krémek

Cien Q10 Ránctalanító Nappali Krém

Könnyen felszívódó tápláló arckrém, mely összetevőinek köszönhetően a ráncosodás megelőzésében is segítségünk lehet, használatával a bőr rugalmasabbá válik. Kellemes illatú krém, mely nem hagy filmréteget maga után. Tovább

 Cien Q10 Ránctalanító Nappali Krém – Könnyen felszívódó tápláló arckrém, mely összetevőinek köszönhetően a ráncosodás megelőzésében is segítségünk lehet, használatával a bőr rugalmasabbá válik. Kellemes illatú krém, mely nem hagy filmréteget maga után.

Lavera Basis Sensitive Q10 Hidratáló Krém – Biojojobát, bio aloe verát és Q10 koenzimet tartalmazó könnyed állagú arcápoló, amely hatásosan kisimítja a ráncokat. Gyorsan beszívódik a bőrbe, miközben megfelelően hidratálja is azt.

Anaconda Q10+ Ránctalanító Krém – Q10 koenzim-tartalmának köszönhetően hatékony védelmet nyújt az öregedés látható jeleivel szemben. Glicerint és sheavajat tartalmaz, melyek segítenek megakadályozni a bőr kiszáradását, Bisabolol és kamilla összetevői pedig védik a bőrt a külső hatásokkal szemben.

Balea Q10 Nappali Védőkrém SPF30 – Jól hidratáló krém, mely rendszeres használattal az arcbőrt rugalmasabbá teszi. A bőrazonos Q10 koenzim a sejtek energiaforrása, amely aktívan segíti a bőr regenerálódását. A ráncok láthatósága csökken, a magas fényvédő faktor pedig megelőzi a bőr idő előtti öregedését.

Rival De Loop Revital Q10 Nappali Krém – Öregedésgátló hatását Q10 formulával, tripeptid- és lipidkomplex-tartalommal éri el. Hatására a bőr fiatalabbnak és kisimultabbnak tűnik. Mandula- és szezámolajat tartalmaz, melyek puhává varázsolják a bőrt és megvédik a kiszáradástól. PH-semleges, parabén- és szilikonmentes.

 

 

 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top