Szépüljünk

Leesik az állad a 70 éves testépítő nagyitól – fotók

A 70 éves ausztrál dédnagymama bátran mutogatja testét bikiniben, és meg is teheti – valószínűleg kidolgozottabbak az izmai és feszesebb a hasa, mint a huszonévesek nagy részének.
Leesik az állad a testépítő nagyitól

Mary Clayton, az ausztrál dédnagymama nem tölti tétlenségben nyugdíjas éveit, a hét hat napjában általában már hajnali 4.30-kor az edzőteremben van, hogy készüljön a következő testépítőversenyére.

Clayton négy teljes hónapot edzett mostani nagy versenyére – nem hiába, hiszen el is nyerte a 60 év felettiek kategóriájának fődíját – kevesebbet evett és persze csakis fehérjegazdag, egészséges ételeket, és látástól-vakulásig edzett.

Leesik az állad a testépítő nagyitól 

A 70 éves asszony 30-as évei végén kezdett el testépítéssel foglalkozni és komolyabb versenyekre járni, a lelkesedése pedig továbbra sem halványult.  “Büszke vagyok, hogy ebben a korban még mindig kiállhatok a színpadra bikiniben” – magyarázza Clayton. Ebben pedig igaza is van, kidolgozott testét, dagadó izmait bármelyik huszonéves irigyelhetné.

Leesik az állad a testépítő nagyitól

Az asszony szerint a kor egyáltalán nem kifogás, bármikor el lehet kezdeni, idősként pedig különösen fontos számára, hogy sorvadó izmait formában tartsa. Clayton azt mondja, nagyon örül győzelmének, de egy percre nem lazít, máris következő versenyére készül.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top