Szépüljünk

Kontyban hordta a haját, ronda következménye lett – fotók

A fiatal nő óva inti a lányokat attól, hogy folyton kontyban hordják a hajukat. Jó oka van rá.

A most 22 éves Diva Hollands 3 éves korától balettozott és emiatt állandóan szoros kontyban kellett hordania a haját. Ennek következtében már kislánykorában látványosan kopaszodni kezdett, ami miatt rengeteget csúfolták az iskolában.

Diva 18 évesen hagyta abba a táncot, és modellkedni kezdett, ám a homlokát mindig takargatta. Amikor megismerkedett a későbbi vőlegényével, fél éven át nem mert előtte sem összefogott hajjal mutatkozni.

Kontyban hordta a haját, csúnya következménye lett - fotók

Diva ma már egy kétéves kisfiú és egy féléves kislány édesanyja, a terhességei miatt azonban a kopaszodása még kritikusabbra fordult. Tavaly októberben döntött úgy, hogy hajbeültetést csináltat. Az eredménnyel nagyon elégedett, visszanyerte az önbizalmát.

Történetével azért állt a nyilvánosság elé, mert megelégelte, hogy a nők kopaszodása tabutémának számít. “Bárkivel megtörténhet, és nincs rajta semmi szégyellnivaló” – fogalmazott Diva.

dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top