Szépüljünk

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

Az új évszakkal együtt érkezett egy sor szépségápolási újdonság is. Mutatjuk a kedvenceinket.

La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ krémtusfürdő

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

Vedd fel a harcot az őszi-téli bőrszárazság ellen már zuhanyozáskor! Kíméletesen tisztít, nyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben hozzájárul a lipidpótláshoz.

Avon Nutra Effects testápolók 

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

A Nutra Effects névhez hűen ezeknek a testápolóknak a különlegessége a természetben előforduló olyan összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj, mellettük pedig értékes Omega 3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Rendkívül gyorsan beszívódnak ,és akár 48 órán át hidratálják a bőrt. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

Dove DermaSpa Cashmere Comfort kézkrém

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

A leghatékonyabb és legkényeztetőbb Dove kézkrém nagyon száraz bőrre – arcápoló technológiával. Gazdag ápolás a kasmír puhaságú kezekért.

NIVEA Nyugtató ápoló micellás arctisztító

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

A 3 az 1-ben micellás arctisztító érzékeny bőrre dexpanthenollal és szőlőmagolajjal kíméletesen és alaposan tisztítja az arcbőrt, gyengéden eltávolítja a sminket, és hidratál. Az arctisztító micellás részecskéket tartalmaz, amelyek képesek a vattakorongra vonzani, és azon megkötni víz- és zsíroldékony szennyeződéseket, megtisztítva ezáltal a bőrt

Erborian Black Scrub arcmaszk

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

Bőrradírozó, tisztító maszk . A finomabb textúrájó bőrért. Gyengéd pamut mikroszálakat, valamint szénport tartalmaz, mely Koreában a mattító tulajdonságairól ismert . Ez a friss gél, megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és magába szívja a felesleges faggyút, a mattító hatás érdekében. A fekete radír finomítja a bőr textúráját, csökkenti a kifényesedést. A finom és lágyabb, ragyogó matt bőrért.

Vichy Slow Age

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

A bőröregedés 80 százalékát külső tényezők okozzák: stressz, szennyezett környezet, UV-sugárzás, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a megfelelő pihenés hiánya. A Vichy új nappali arckréme 3 különleges hatóanyag kombinációjával ezektől a külső hatásoktól védi meg az arcbőrt és lelassítja a bőröregedés jeleinek kialakulását. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Labello Original Neon

7 szuper, őszi szépségápolási újdonság

A Labello Original ajakápoló most korlátozott ideig és mennyiségben különleges csomagolásban, hat neon színben is kapható. Az ajakápolók kupakja UV-fényben fluoreszkál, és ezzel szuper színek ragyogják be az ajakápolás pillanatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top