Szépüljünk

5 perces trendi frizurák rövid hajú hölgyeknek

Rövid hajú hölgyek! Ezentúl felejtsétek el a mindennapos hosszú ideig tartó hajszárítást, hajformázást. Íme, 10 szuper ötlet, amellyel pillanatok alatt divatos frizurát varázsolhattok magatoknak. Sietős reggeleken különösen jól jöhetnek az 5 perces trendi frizuratippek.

Ki ne tapasztalta volna, hogy a fodrászatban elkészített csodás frizurája már másnap reggel szénaboglyaként áll szanaszét. Jöhet az újabb hajmosás, hajszárítás, hajformázás, hogy szalonképes állapotban léphess be munkahelyed ajtaján. Jó hírünk van. A legdivatosabb rövid frizurák elkészítéséhez még a fésűt is elfelejtheted. Minél ziláltabb, annál jobb. Azért persze némi igazítást megérdemel a rövid haj is, mert az ágyból “kiugrasztott” frizura még mindig nem trendi. Egy kendővel, néhány csattal ugyanakkor pillanatok alatt helyreigazíthatod a rakoncátlan tincseket. Galériánkban megtudhatod, hogyan varázsolhatsz 5 perc alatt rövid hajból szupertrendi frizurát.

Trendi rövid hajak 5 perc alatt

Női rövid haj vagány
Megnézem
Összes kép (4)

Olvass még rövid hajakról írt cikket az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top