Szépüljünk

Ilyen a tökéletes profilkép

Legalábbis elvileg. Szerintünk azért egy kicsit rémisztő.

Hírességek arcvonásaiból és testrészeiből állították össze angol szakemberek a tökéletes profilképet közösségi oldalakra. A fő szempont az volt, hogy a fotót az ellenkező nem a lehető legvonzóbbnak találja.

A tökéletes női profilkép szereplője Mila Kunis arcát és haját, Scarlett Johansson szemeit és Kelly Brook testét – pontosabban mély dekoltázsát – viseli. Szerintünk a fiktív hölgy túlságosan sápadt, a szemei pedig kissé rémisztően világítanak, ráadásul azt sem értjük, hogy ha Scarlett Johanssontól “kölcsönözték” őket, akkor miért ennyire kékek, amikor színésznő valójában zöld szemű. A tökéletes férfi profilkép valamivel jobban sikerült:  David Beckham arcát, Ryan Gosling szemeit és Johnny Depp haját kapta.

A témához kapcsolódó kutatásból kiderült, hogy a profilképre pillantva először a mosolyt, a szemeket és a hajat vesszük észre. A férfiak negyede ugyanakkor egészen egyszerűen azokat a profilképeket találja a legvonzóbbnak, melyeken a nő dekoltázsa vagy feneke is látszik.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top