Egy orosz sminkes bebizonyítja, hogy minden nő királynő

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bár még csak 23 éves, az orosz művésznek már most határozott célja van életével: be akarja bizonyítani a nőknek, hogy kivétel nélkül mind gyönyörűek.
2016. 09. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Goar Avetiszjan ezzel pedig igencsak nagy fába vágta fejszéjét. Lássuk be, egy ilyen elhatározás a legkülönbözőbb ön- és testképzavarok korában, amikor még a mobillal lőtt nyaralós képeinket sem tesszük közzé filter vagy retus nélkül, nos, ez minimum nagy elhatározottságra utal.

Az orosz fiatal nagy szerencséje viszont, hogy olyan hivatása van, ami segítheti életcélját: sminkmester és stylist ugyanis, így minden képessége megvan ahhoz, hogy királynővé varázsolja kuncsaftjait. Goar az átváltozás előtt és után is megörökíti vendégeit, majd a képeket – természetesen a beleegyezésükkel – megosztja Instagram-oldalán. A képeket elnézegetve már egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy a fiatal nőnek több mint kétmillió rajongója van.

A most következő képeken egytől egyig csodás átváltozásoknak lehetünk szemtanúi. Némelyik annyira látványos, hogy még a szánk is tátva maradt. Neked hogy tetszik?

 

Natural beauty 😍😍😍 все-таки в России самые красивые девушки и женщины 😍😍😍😍

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

Olvass még többet szépség témában az NLCafé oldalán: 

Címkék: szépségápolás
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus