Szépüljünk

Smink nélkül ment az esküvőjére – most egy egész világ róla beszél

A nigériai menyasszony nem érti, mi ez a felhajtás körülötte: azért nem sminkelt, mert nem az a sminkelős fajta.

“Őszintén bevallom, nem gondoltam, hogy ilyen hisztéria lesz majd a fotóm miatt” – kezdte Bisola Umoran a nigériai Naij című lapnak, majd hozzátette, bár jólesik neki a sok pozitív komment, nem érti, mivel érdemelte ki az emberek figyelmét. “Számomra egyáltalán nem szokatlan vagy nagyszerű dolog, hogy smink nélkül mutatkozzak egy fontos eseményen.”

A fiatal nő a lapnak bevallotta, nem az a “sminkelős fajta“. “Egyszerűen kényelmetlenül érzem magam, ha az arcbőrömet vagy a nyakamat valami irritálja. Ezért nem szoktam sminkelni sem. A vőlegényem smink nélkül ismert meg, így szeretett belém, és így döntötte el, hogy feleségül vesz. Eszembe se jutott, hogy az esküvőnkre kisminkeljem magam.”

Smink nélkül ment az esküvőjére – most egy egész világ róla beszél

Bisoláról egyébként az egyik ismerőse, bizonyos Bra Kofi töltött képet a Twitterre, és bár a hozzászólók egy része szentül hitte, hogy a menyasszony vallási okokból nem sminkelt, Bisola ezt határozottan tagadta. “Ennek az egésznek semmi köze a valláshoz vagy az egyházhoz. Ez az én személyes döntésem volt” – szögezte le.

A kép alatt kommentfolyamban egyébként több hozzászóló is osztja Bisola természetességről alkotott nézeteit. Mindannyian, kivétel nélkül arról meséltek, hogy a saját esküvőjükön bizony ők is smink nélkül vettek részt.

Olvass még többet esküvői sminkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top