Szépüljünk

Ennél a videónál semmi sem bizonyítja jobban a smink erejét

Egy koreai blogger megmutatja, mekkora különbség van gondosan kisminkelt és teljesen pőre arca között.

Azt már kismillió éve tudjuk, hogy egy szempillaspirál vagy egy rúzs igazi sebészszikévé válhat egy ügyes nő kezében: néhány mozdulattal varázsol teltebb ajkat, kerekebb szemet, hangsúlyosabb arccsontot magának. Viszont a rengetegféle sminktermék létrejöttével ma már egy ügyes sminkes gyakorlatilag képes teljesen új arcot varázsolni magának – ez pedig, valljuk be, a lenyűgöző bűvészmutatvány feletti elismerésen túl sok szempontból szorongást kelthet bennünk.

Ennél a videónál semmi sem bizonyítja jobban a smink erejét

Mert hát nem valami jó érzés belenézni reggel a tükörbe, és azt látni, hogy natúr, istenadta képünk nem pont olyan, mint a tökéletesre sminkelt lányok arcra. És persze hiába is készítjük ki magunkat 20 perc gondos munkájával, ha később a sminklemosó után már idegenkedve nézünk saját tükörképünkre.

Egy koreai blogger most megmutatja, mekkora is a smink hatalma, és milyen hamis szépséget kölcsönözhet néhány ecsetvonás. A különbség szinte elképesztő, ugyanakkor elgondolkodtató is: megéri minden áldott nap egy másik arcot festeni a sajátunk fölé?

Nézegess még több sminkes videót az NLCafén:

  • Így lesz az őrült kontúrból gyönyörű smink – videó 
  • Szuper videó: sminktanácsok, amiket neked is tudnod kell 

RocketNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top