Szépüljünk

21 évig szenvedett az elrontott orrplasztikája miatt

Az anyja kényszerítette rá 16 éves korában a plasztikai műtétre, pedig semmi baj nem volt az orrával.

A Dana nevű texasi nő 21 évig élt látványosan elrontott orrplasztika következményeivel, mire lehetősége nyílt korrigálni a hibát.

21 évig szenvedett az elrontott orrplasztikája miatt

Tinédzserkorában az anyja nyaggatta, hogy operáltassa meg az orrát, ami szerinte nem volt tökéletes. Amikor azonban Dana szembesült az eredménnyel, padlót fogott: az orra látványosan jobbra görbült, ami nem csupán esztétikai problémát jelentett, de a levegővételt is megnehezítette számára. A sebész akkor azzal pattintotta le Danát, hogy a görbület idővel eltűnik, de nem így történt.

Ráadásul a család az idő tájt teljesen tönkrement, és nem volt már pénzük egy korrekciós műtétre. Így hát a görbe orr maradt. 21 teljes évig. Végül Dana nemrégiben jelentkezett egy tévéműsorba, és ennek keretében feküdt ismét kés alá, bár rettegett tőle, mi lesz. Ez alkalommal szerencsére jó munkát végeztek a sebészek: egy teljesen egyenes, tökéletes orr lett az eredmény. Amilyen egyébként is volt.

21 évig szenvedett az elrontott orrplasztikája miatt

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top