Szépüljünk

Cukorbetegségre “ítélték”, fitneszversenyző lett Leonetta

Akaraterővel és kemény munkával nem csupán az egészségét hozta rendbe, de ma már fitneszversenyeken is indul.

Tarcsa Leonetta három évvel ezelőtt nagyon fáradékonynak érezte magát, éhségrohamok gyötörték, és könnyen hízott. Több orvosnál is járt, végül kiderült, hogy inzulinrezisztenciája és pajzsmirigy-alulműködése van. A fiatal nő nem nyugodott bele a diagnózisba, miszerint hamarosan cukorbeteg lesz. Keményen edzeni kezdett, és akkori munkahelyén is felmondott a túlzott stressz miatt.

Az edzéseknek köszönhetően 16 kilótól szabadult meg, és az egészségi állapota is rengeteget javult, az inzulinrezisztenciája elmúlt. Leonetta azonban nem állt meg ennyinél, fél éve már fitneszversenyeken is indul. Eddig is szép eredményeket ért már el, jelenleg pedig Berkes László többszörös testépítőbajnokkal készül az őszi versenyekre.

Azt mondja, nem szeretne túlzásokba esni és elférfiasodni, továbbra is a bikini kategóriában akar versenyezni. Edzője szerint minden esélye megvan arra, hogy az őszi versenyeken akár a dobogó legfelső fokára is felállhasson.

(Fókusz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top