Szépüljünk

Férfiként is úgy akar kinézni, mint a Kardashian-nővérek

Nem sajnálja a pénzt az álma megvalósításától ez a férfi, aki megszállottja a plasztikai beavatkozásoknak és a Kardashian-lányoknak.

Eddig több mint 21.000 fontot költött arra James Holt, hogy minél jobban hasonlíthasson bálványaira, Khloe és Kim Kardashianre. A 22 éves férfi öt évvel ezelőtt kezdte az átváltozást, és eddig egy kisebb vagyont költött ajakfeltöltésre, botoxra, némi arcfeltöltésre, pofacsontigazításra. A szemöldökét nagy gonddal ápoltatja, és nagyon büszke a vonalára.

Férfiként is úgy akar kinézni, mint a Kardashian-nővérek

A derekát szoros fűző viselésével teszi mind karcsúbbá, de nem elégedett az eredménnyel, ezért hat bordája kivetetését is tervezi. Jövő hónapban Lengyelországba utazik, ahol az orrát csináltatja meg.

És hogy miből van pénze minderre? Három idősebb férfi is támogatja anyagilag, akiknek cserébe fényképeket küld a beavatkozások eredményeiről. Állítása szerint soha nem volt szexuális kapcsolata se velük, se másokkal, mert minden egyéb furcsasága mellett még aszexuális is, a szex teljesen hidegen hagyja. 

Férfiként is úgy akar kinézni, mint a Kardashian-nővérek

Forrás: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top