Szépüljünk

Horrorrá vált a mellműtétje

Emily azt mondja, elrontott mellműtétje miatt soha többé nem veszi le felsőrészét.

Emily egész életében arra várt, hogy megnőjenek mellei. Eleinte a pubertásban bízott, majd mikor az nem hozta meg neki a várt hatást, a szülésre hagyatkozott. Két gyermeke is lett, a mellei azonban kicsivel sem lettek nagyobbak.

Egy ponton úgy döntött, nem maradt más számára, csak a mellműtét, hogy vágya teljesülhessen, és magabiztosabbnak érezhesse magát testében.

Rémálommá vált a fiatal nő mellműtétje

Az elhibázott mellműtét azonban épp fordítva sült el. A műtét után mellei hatalmasak lettek, de az implantátum fájdalmat okozott, mellei feszültek, és pirosak voltak, így Emily kénytelen volt ismét kés alá feküdni.

Ismét összezsugorodott melleivel azonban megint nincs rendben valami: mellbimbói befelé fordultak, mellei összeestek és eldeformálódtak. Ahogyan Emily fogalmaz “leginkább rákollókra emlékeztetnek”. A fiatal anyuka azóta semmilyen körülmények között nem veszi le felsőrészét – még a legintimebb pillanatokban sem.

Rémálommá vált a fiatal nő mellműtétje

Emily már nagyon bánja, hogy implantátumokat rakatott be, és nem is akar már hatalmas melleket – egyszerűen csak azt szeretné, ha mellkasa ismét normálisan nézne ki.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top