Szépüljünk

Így néz ki a tökéletes női arc, a tudósok szerint

Kell hozzá egy kis Amber Heard, egy csipet Kim Kardashian és egy leheletnyi Emily Ratajkowski. Neked hogy tetszik?

Az arcot, ami az aranymetszés figyelembevételével készült, és brit készítői szerint tökéletesen megfelel a görög szépségideálnak, egy számítógép hozta létre. Dr. Julian De Silva, a projektet felügyeli brit sebész elárulta, a “tökéletes arc” megalkotásához csapatával több ismert nő arcát is alaposan tanulmányozta.

Az eredményekből arra jutottak, hogy a hírességek közül Johnny Depp válófélben lévő feleségének, Amber Heardnek van a legszebb arca. Amber fejformája, a szemöldökének, az orrának és az ajkainak elhelyezkedése 91,85 százalékban megfelel a görög ideálnak.

Ambert alig valamivel lemaradva, Kim Kardashian követi, a harmadik legszebb arcnak járó címet pedig Kate Moss viselheti büszkén. De Silva a Metro című brit bulvárlapnak beszélt arról, hogy a számítógéppel létrehozott “tökéletes archoz” a legszebb celebek adottságait használták fel.

Így néz ki a tökéletes női arc - a tudósok szerint

A képen látható arc Amber Heard orrával, Kim Kardashian szemöldökével, Scarlett Johansson szemeivel, Emily Ratajkowski szájával és Kate Moss homlokával büszkélkedhet. Neked hogy tetszik?

Olvass még többet a szépségről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top