Szépüljünk

Puhányból izomember lett alig pár hét alatt 

És még 100 000 dollárt is kapott mellé.

A San Diego-i Patrick Magno szociális munkásnak annyira elege lett az életéből és túlsúlyos alkatából, hogy radikális változtatásra szánta el magát: felmondott a munkahelyén, és benevezett a Bodybuilding.com által hirdetett versenyre. A végső lökést az adta meg, hogy a mindössze 29 éves férfit figyelmeztette az orvosa, a leletei alapján hamarosan több családtagjához hasonlóan cukorbeteg lesz, ha így folytatja.

Puhányból izomember lett alig pár hét alatt 

“Adtak egy rakat edzéstervet, étrendet, rengeteg tanácsot, és felajánlottak összesen 250 000 dollárnyi díjat is” – mondta el a versenyről Patrick, aki eleinte meglehetősen szkeptikus volt, de mégis benevezett.

Az életvezetését mindenestül megváltoztatta. Teljesen más étrendre tért át, és nagyon intenzív edzésbe fogott. A szabad perceiben pedig az internetet bújta, hogy még többet megtudhasson a hatékony edzésmódszerekről, izomépítésről és fogyásról. “Korábban fogalmam sem volt róla, mi mindenre képes a testem. De most a kezembe adták a megfelelő eszközöket, hogy megmutathassa, mit tud” – mondta.

A rengeteg erőfeszítést és a kitartását siker koronázta: fantasztikus átalakulásáért 100 000 dollárral jutalmazta a Bodybuilding.com. De Patrick számára saját bevallása szerint az a legnagyobb nyeremény, hogy rájött, micsoda teljesítményre képes, és hogy végre jól érzi magát egy egészséges testben.

 

Puhányból izomember lett alig pár hét alatt 

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top