Szépüljünk

Az életét kockáztatja a fiatal anyuka, hogy tökéletes lehessen külseje

Hormonokat adagol magának a 29 éves asszony, hogy fiatalos maradhasson.

A háromgyerekes anyuka, Jacqui Ryland elismeri, hogy szelfimániás és hogy borzasztóan sokat foglalkozik külsejével: naponta átlagosan 100 képet lő magáról, amiket aztán szétszór a közösségi médiában. A fotókat többnyire rajongás övezi: a dögös szelfikért cserébe nem ritkán kisebb-nagyobb ajándékokat, ékszereket vagy akár tévékészüléket küldenek neki az idegen rajongók.

Jacqui azért kezdett növekedési hormonokat adagolni magának, mert azt mondták attól majd szebb marad bőre, erősebb lesz és gyorsabban nő haja és körme. És bár azt is tudja, hogy a hormon veszélyes lehet szívére, és még a rákos sejtburjánzást is felturbózhatja, mindez nem érdekli – a hormonok függőjévé vált, és ezt még csak nem is tagadja.

Az életét kockáztatja a fiatal anyuka, hogy tökéletes lehessen külseje

A nő azt mondja, addig nem tud leállni, amíg meg nem hal. Minden belátása ellenére úgy érzi, a hormonok teszik fiatalossá a testét, és ha abbahagyja őket, azonnal úgy érzi, fáradtabb, kevésbé pozitív, ráadásul a felesleges kilók is elkezdenek rárakódni.

Az életét kockáztatja a fiatal anyuka, hogy tökéletes lehessen külseje

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top