Szépüljünk

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Hosszúkás? Négyszögletes? Mindkettő? Fogadjunk nem is gondoltad, hogy egy olyan, látszólag jelentéktelen dolog, mint a körmöd alakja, mennyi mindent árul el rólad!

Érdekes tesztre bukkantunk a Brightside.me oldalán, ami nem kevesebbet állít, mint hogy pontos leírást ad a személyiségünkről a körmünk alakja alapján. Nos, ha nem is hiszel az ilyen tesztekben, ezt mindenképp érdemes kipróbálnod, hiszen alig néhány percet vesz igénybe. 

A feladatot tulajdonképpen annyi, hogy a következő képről kiválaszd a saját körmeidhez leginkább hasonlító rajzot, majd megkeresd a leírását. Ha végeztél a teszttel, írd meg kommentben, mennyire illett rád a leírás!

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Hosszúkás és négyszögletes körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Ha ezt a rajzot választottad, akkor te egy nyitott, könnyen barátkozó személyiség vagy, aki ráadásul ragyogó szellemi képességekkel is büszkélkedhet. Legyen szó új arcok megjegyzéséről vagy új dolgok megtanulásáról, neked egyik sem okoz komoly gondot. Sőt! Keresed az új kihívásokat. Semmi sem tesz ugyanis boldogabbá, mint amikor szélesítheted a látókörödet.

Ami a munkát illeti, inkább kétszer is átgondolod a dolgokat, mielőtt döntést hoznál. Aprólékos és megbízható munkaerő vagy, mondhatni igazi főnyeremény.

Széles és lapos körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Semmi kétség, te egy igazán megfontolt, elemző személyiség vagy. Sosem beszélsz indulatból és kétszer is megfontolod, kinyisd-e a szád. Ha végül mégis úgy döntesz, véleményt mondasz, annak mindig súlya van.

A környezetedből gyakran fordulnak hozzád tanácsért, hiszen a megérzéseid és az ösztöneid kiválóak. Szívesen töltöd az időt tanulással, szeretsz új dolgokat létrehozni, de még ennél is jobban szereted, ha a kemény munkád gyümölcse beérik. Többre tartod a hasznosságot a szépségnél.

Rövid, kerek körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Határozott, céltudatos és kreatív emberke vagy, aki egyszerre szórakoztató és elbűvölő. A környezeted túlzás nélkül odáig van érted, a kisugárzásod mágnesként vonzza őket.

Talán épp ezért, viszonylag nehezen barátkozol, de ha valakit közel engedtél a szívedhez, hozzá egy életen át hűséges maradsz. Mindent megteszel azért, hogy védelmezhesd a szeretteidet.

A kihívásoknál kevés dolgot szeretsz jobban, és ha egyszer valamit a fejedbe vettél, senki sem tántoríthat el attól, hogy meg is valósítsd. Vannak, akik azt mondanák, hogy őrülten makacs vagy, de szerintünk csak pontosan tudod, mit akarsz.  

Szabálytalan, rövid körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Ha az életednek lenne mottója, akkor az lenne: “lassú víz partot mos”.

Csendes, érzelmes, empatikus lény vagy. Nem szereted hallatni a hangodat, ritkán szólalsz meg, ha mégis, akkor olyan ügyekben, amik számodra valamiért nagyon fontosak. Mindennél többre tartod a nyíltságot és a tiszta kommunikációt, ennek ellenére nehezen barátkozol.

Ennek oka, hogy csak kevesen mernek megközelíteni, mert kívülről keménynek és megközelíthetetlennek látszol. Keveset beszélsz, inkább a többiekre figyelsz. Azok, akik közel kerültek hozzád, pontosan tudják, hogy bármikor kereshetnek tanácsért, mindig őszinte választ hallanak majd.

Szabályos, négyszögletes körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Született vezető vagy, aki mindig két lábbal áll a földön, és aki egyáltalán nem veszi félvállról a vezetéssel járó felelősséget. A környezeted is tisztában van nem mindennapi tulajdonságaiddal, így egyáltalán nem meglepő, hogy mindig a fontos feladatokat bízzák rád. Tudják ugyanis, hogy rád minden körülmények között számíthatnak majd.

Nem vagy könnyelmű típus: semmiért nem cserélnéd el a járt utat a járatlanért. A munkahelyeden 100%-ot teljesítesz, és a felületes szemlélőnek úgy is tűnhet, hogy nincs magánéleted. Pedig, amikor végre lazítasz, igazán szórakoztató, karizmatikus egyéniség vagy, aki mindig kapható egy jó kis bulira.  

Háromszög alakú körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Szenvedélyes, makacs ember vagy, aki pontosan tudja, mit akar. Nem félsz kérdezni, se kérni, még akkor sem, ha ezzel igazából másnak teszel szívességet. Szeretsz sokat és keményen dolgozni, ettől függetlenül a munkában leginkább az a mottód, hogy “dolgozz okosan, ne keményen”.

Ovális és hosszú körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Kreatív, a környezeted számára talán álmodozó emberke vagy, aki a legtöbb erejét a természetből nyeri. Bámulatos képzelőerővel vagy megáldva, szerény és nagylelkű, valamint végtelenül nyugodt vagy, aki azokat vonzza a környezetében, akik megnyugvásra, nyugalomra vágynak.

Nagyon szeretsz szeretni, és azokat, akiket egyszer a bizalmadba avattál, teljes szívvel szereted.

Egyedi, szabálytalan körmök

Milyen alakú a körmöd? Mutatjuk, mit árul el rólad!

Úgy kerülöd az átlagos, megszokott, szabvány dolgokat, mint a pestist. Legyen szó a lakásodról, a külsődről vagy épp az öltözködésedről, mindig, minden körülmények közt igyekszel kitűnni. Színes és vibráló egyéniség vagy, akihez a környezetében lévők leginkább akkor fordulnak, ha jól szeretnék érezni magukat. Ha lenne mottód az életre, ez lenne az: “szórakozz keményen, dolgozz még keményebben”.

 Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top