Szépüljünk

Megalázták a suliban, mert nem viselt melltartót – visszavágott

A végzős gimnazista lányt azért szólták meg, mert melltartó nélkül ment suliba. Ő azonban nem hagyta magát és visszavágott!

Kaitlyn Juvik egy montanai középiskola végzős diákja. Egyik nap behívatták az igazgatói irodába. A lánynak fogalma sem volt róla, mit csinált. Kiderült, hogy a vezetőségnek az öltözékével van problémája. 

Az iskola vezetősége alázta meg a gimnazista lányt, mert nem viselt melltartót - visszavágott

 A lány nem értette, hiszen egy épp csak a vállát szabadon hagyó, de egyébként zárt, nem áttetsző fekete felsőt viselt. A tanár azonban közölte, azzal, hogy nem visel alatta melltartót, kellemetlen helyzetbe hozza a diáktársait. A lány nem akart hinni a fülének. “Nem volt se átlátszó, se kihívó a felsőm! Azt meg, hogy nem viseltem melltartót, csak az mondhatta volna meg, aki jó alaposan megnéz…” – nyilatkozta Kaitlyn felháborodva. 

Az iskola vezetősége alázta meg a gimnazista lányt, mert nem viselt melltartót - visszavágott

“Az, hogy a természetes testem valakit kínosan érint, sértő. Amíg mindent eltakarok és rendesen felöltözök, miért kéne melltartót viselnem?” – folytatta a lány, aki mellett rengeteg iskolatársa is kiállt. Nem is akárhogy! Egy nap szolidaritásból több tucat lány ment suliba melltartó nélkül, hogy kifejezze nemtetszését az iskola vezetőségének hozzáállásával szemben. Kaitlyn egy No Bra No Problem (Nincs melltartó, nincs probléma) nevű Facebook-oldalt is indított az incidens után, amihez több százan csatlakoztak.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top