Szépüljünk

Óriási siker! 17 éves magyar lányt választottak Eurázsia legszebbjének

Újabb bizonyíték, hogy a magyar nők a világ legszebbjei közé tartoznak. A 17 éves Mihályfi Lizát 37 ország szépségei közül választották a legszebbnek az eurázsiai szépségversenyen. Gratulálunk a gyönyörű magyar lány nem mindennapi sikeréhez!

A mindössze 17 éves Mihályfi Liza életében először ült repülőgépen, hogy részt vehessen a nemzetközi szépségversenyen, ahol négy héten át egyedül készült fel és küzdött meg a Miss Eurasia 2016 címéért. A pápai gimnazista lány másfél millió forintnak megfelelő pénzdíjat is nyert a legszebbnek járó címmel együtt.

Liza 2015-ben megnyerte a Miss Hungary Tini kategóriáját, ennek köszönhetően indulhatott a nemzetközi szépségversenyen.

A diáklány először töltött hosszabb időt a szülei nélkül. Családja természetesen féltette, ugyanakkor egyetértettek abban, hogy a törökországi Antalyában megrendezett verseny fontos lépcsőfok lehet a a felnőtté válás útján. A 37 ország részvételével zajlott szépségversenyen minden résztvevő jól beszélt angolul, így Liza még az angolt is gyakorolhatta. A négyhetes felkészülésen az indiai lánnyal osztotta meg a szobáját, akivel egyébként gyorsan összebarátkozott.

A döntőre már a lány édesanyja is elutazott. Amikor bekerült a legjobb tizenötbe, már reménykedett a szép eredményben, arra talán maga sem számított, hogy a legvégén mondják ki a nevét.

Eurázsia legszebbjeként a szépségkirálynői cím mellett ötezer dollárt is nyert – tudta meg a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top