Szépüljünk

Magas homloka miatt csúfolták az iskolában – szépségkirálynő lett

A 18 éves lány az élő példa a mondásra: az nevet, aki utoljára nevet!

Shola Harriman évekre elvesztette az önbizalmát, miután 11 éves korában az iskolában csúfolni kezdték. A lányt magas homloka miatt bántották a társai, amivel maradandó károsodást okoztak az önbecsülésében. De pár évvel később a lány talpra állt, és olyan elismerést kapott, amiről nem is álmodott!

Magas homloka miatt csúfolták az iskolában - szépségkirálynő lett
Magas homloka miatt csúfolták az iskolában - szépségkirálynő lett

 Shola azt meséli, az iskolában elviselhetetlen volt a helyzete: állandóan csúfolták és cikizték magas homloka miatt, sőt egyszer még egy tál tésztával is fejen dobták! A tanárok azonban semmit nem tettek, hogy segítsenek rajta, így a lány annyira kiborult, hogy 2 hónapra otthagyta az iskolát.

Magas homloka miatt csúfolták az iskolában - szépségkirálynő lett

De ez már a múlt: mióta Shola új iskolába került, összeszedte a maradék önbizalmát, és elhatározta, belevág valami újba. Ezért jelentkezett a regionális szépségversenyre is. Maga sem gondolta volna, de versenyen elsöprő sikerrel nyert, így belőle lett Miss Leicestershire! Nemsokára pedig annak a 80 lánynak lesz az egyike, akik a Miss Nagy-Britannia címért versenyeznek majd. A lány azt mondja, segíteni szeretne az olyan helyzetben lévőknek, mint amiben ő is volt. “Jó példakép szeretnék lenni” – mondta.

Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top