Szépüljünk

Kövér disznónak csúfolták a suliban a srácot – a gimi után 107 kilót fogyott és modell lett

Michaelt 17 évesen még a gimiben terrorizálták súlya miatt, 23 éves korára viszont az egész világnak megmutathatta kockás hasát, a modellkarrierjének köszönhetően.

 Michael Sullivan a legjobb példa, hogy utolsókból lesznek az elsők: a most 23 éves ír fiút gimnazista korában folyamatosan csúfolták és terrorizálták iskolatársai súlyfeleslege miatt. Az egykor csúfolódók most viszont táthatják a szájukat: a fiú ugyanis érettségi óta ledobott 107 kilót, és modellnek állt!

Kövér disznónak csúfolták a suliban a srácot - a gimi után 107 kilót fogyott és modell lett

 Michael azt mondja, 20 évesen, mikor főiskolára ment, elhatározta, változtat életmódján: mivel magáról kellett gondoskodnia, könnyebben is ment az életmódváltás. Kezdetben csak visszafogta az étkezéseit és napi 20 percet sétált a kampusz körül. Aztán egy nap ellátogatott az edzőterembe, ami sorsfordítónak bizonyult: Michael a testépítés megszállottja lett! 

Kövér disznónak csúfolták a suliban a srácot - a gimi után 107 kilót fogyott és modell lett

A napi rendszerességű edzések és a kemény diéta meghozta a gyümölcsét: az egykor kövérnek csúfolt Michael 107 kilótól szabadult meg, és kockás hasára a modellügynökségek is felkapták a fejüket. A fiút fotózták már Los Angelesben és Amszterdamban is. 

Michael maradéktalanul boldog jelenlegi életével – bár azt hozzáteszi, számos barátja lemorzsolódott mellőle, hiszen a régi sörözéseket feladta az edzés kedvéért. A fiú azt tanácsolja a fogyókúrázóknak, hogy ne kis célokban gondolkozzanak, hanem igenis álmodjanak nagyot, és tartsanak egyenesen a céljuk felé!

Forrás: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top