Szépüljünk

5 vadiúj tavaszi tusfürdő és testápoló

Ha lecserélnéd a hideg hónapokban használt tusfürdődet, testápolódat valami igazán tavasziasra, figyelj! Mutatunk néhány szuper újdonságot.

 Dove DermaSpa Uplifted+ testápolók

5 tavaszi tusfürdő- és testápoló-újdonság

Válassz a pillekönnyű testápoló, a selymes olaj és a görgős masszírozó fejjel ellátott, hűsítő testápoló közül. Merülj el a spa-élményben a könnyed textúrák segítségével, és tapasztald meg a szakértő bőrápolást a Cell-Moisturisers™ hatóanyagával. Ez a Dove legújabb, saját fejlesztésű bőrápoló összetevője, melynek kulcsfontosságú komponenseit természetes magvakból préselt olajokból nyerték, és egyesítették könnyed, spa-élményt idéző formuláikkal.

Avon

5 tavaszi tusfürdő- és testápoló-újdonság
Az AVON Senses család idén tavasszal három új taggal bővül. A két vitaminos, gél állagú tusfürdő a tavaszi fáradtsággal szemben veszi fel a kesztyűt, és minden zuhanyzás alkalmával új lendületet ad nekünk. A Senses Pure Oasis a bergamott, a menta és a zöld tea frissítő illatával élénkít, a Senses Delightful Orchard pedig az alma, a málna és a fekete ribiszke mennyei illatával energizálja testünket és érzékeinket. A vibráló illatokon kívül a tusfürdőkben lévő C-, B3– és B5-vitaminok bőrünknek is megadják a kellő törődést. A nyugodt, meghitt fürdőzésre vágyókat a Senses Heaven Harmony krémtusfürdő kalauzolja el egy gyöngyvirágokkal teli rétre. A bőrnyugtató, hidratáló tusfürdő E-vitaminnal ápolja és nyugtatja a száraz bőrt, miközben mennyei gyöngyvirág- és almaillat lengi be a fürdőt, mely segít ellazítani elménket.

 

Stenders Almavirág frissítő tusfürdő és mélyhidratáló testápoló tej

5 tavaszi tusfürdő- és testápoló-újdonság

Az almavirág tusfürdő és testápoló tej az első ébredő almavirágok, a tavaszi reggelek friss illatát idézik. Tonizáló alma vízzel, frissítő aloe verával és tejsavval ápolják a bőrt és védőréteggel vonják be a felületét.

La Roche-Posay Lipikar tusfürdő gél

5 tavaszi tusfürdő- és testápoló-újdonság

A szappanmentes és parabénmentes tusfürdő gél kíméletesen tisztítja és ápolja az érzékeny bőrt. Nem borítja fel a bőr természetes pH-értékét. Nem csípi a szemet, így ideális az egész család számára.

The Body Shop British Rose tusfürdő és testápoló eszencia

5 vadiúj, tavaszi tusfürdő és testápoló

Ébreszd fel az érzékeid a rózsák üde illatával! Ez a szappanmentes tusfürdő tiszta rózsakivonatot tartalmaz, hogy minden nap átélhesd a virágzó szépség élményét. A testápoló eszencia szuper könnyed textúrája ellenére 24 órán át tartó harmatos hidratálást és bársonyos puhaságot biztosít. Villámgyorsan felszívódva élettel telivé és egészséges kinézetűvé varázsolja a fakó és fáradt bőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top