Szépüljünk

Dögösen vágott vissza a testét ért durva beszólásra a plus-size modell – fotó

Ennél frappánsabb reakciót elképzelni sem tudunk a "kövér tehén" sértésre!
Dögösen vágott vissza a testét ért durva kommentre a plus size modell

A szexis Ashley Graham után most újabb plus size modell bizonyítja, hogy a plus size csajok nemcsak dögösek, de a véleményüket sem félnek odamondani. Iskra Lawrence-t az Instagramján támadta be durván egy troll, amire a modell viszont szuperül reagált.

 A komment valahogy így hangzott: “Kövér tehén. Ez azért van, mert minden idióta ezen a bolygón elhízott, és ez lett a normális… Plus size modell? Hagyjuk már. Be kéne fejezni a McDonald’s-ban kajálást, az egészségügy is azért ilyen elb****tt, mert túl sok zacskó chipset esznek!”

Stílusos, ugye? Iskra is így gondolta, ezért visszavágott, méghozzá egy fehérneműs fotóval, amin az egész testét chipses zacskók veszik körül, valamint egy videóval, amin az látható ahogy az egyik tartalmából csipeget. És a felirat: “Ez mindenkinek szól, akit valaha KÖVÉRNEK neveztek”.

✨????Had to make a #slow-mo too????…This is for anyone who has ever been called FAT. Thanks for the inspirational words on a recent pic @zseanzbrown ???????? “Fat cow. It's only cus every F****r on this planet is obese that that's the norm… Plus-size models? give me a F*****g breaking. Everyone needs to stop eating McDonald's, the NHS is f****d because of people like her eating too many bags of crisps.” Ps I do not condone binge eating. I eat whatever I want in moderation. I will eat crisps but I'll also make healthy home cooked meals and workout regularly. The message is who gives a F what anyone else thinks of you. YOU are the only one who decides yourself worth✨ And sorry I'm usually not rude or give anyone the finger but these online trolls smdh ???????????? #iskralawrence #everyBODYisbeautiful

????iskra✨ (@iamiskra) által közzétett videó,

 

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top