Szépüljünk

104. születésnapjára csináltatott tetoválást

A bevállalós dédnagypapa a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülhet, mint minden idők legidősebb embere, aki tetoválást csináltatott.

Jack Reynolds április 6-án ünnepelte a 104. születésnapját, ebből az alkalomból pedig a jobb felkarjára tetováltatta a becenevét – Jacko – és a születési dátumát. Mindezt 55 éves lányával, Jayne-nel és az egyik unokájával, Shane-nel együtt, akik ugyanolyan tetoválást csináltattak, mint Jack.

A tetoválás ötletét a lánya vetette fel néhány héttel ezelőtt, Jack pedig nem sokat gondolkodott, igent mondott rá. Még úgy is, hogy korábban nem volt tetoválásra, ez az első.

104. születésnapjára csináltatott tetoválást

A nyolcszoros nagypapa és huszonegyszeres dédnagypapa valószínűleg a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül, mint a legidősebb személy, aki tetoválást csináltatott. Több mint 10 évet ráverve a korábbi rekorderre.

A tetováltatás ráadásul jótékony céllal történt, Jack és családja ugyanis egy hospice alapítvány számára gyűjtött ezzel össze 2145 angol fontot.

“Ő a szuperhősöm. A születésem pillanatától kezdve büszke vagyok rá” – méltatta édesapját Jayne.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top