Szépüljünk

Elképesztő teste van az 56 éves fehérneműmodellnek – fotók

Nicola Griffin nem bánta meg, hogy 56 évesen kezdett modellkedni, sőt örül, ha ezzel inspirálhatja nőtársait, akik koruk vagy súlyuk miatt aggódnak.

 A Sport’s Illustrated magazin bikini mellékletébe kerülni az egyik legnagyobb dicsőség, ami modellt érhet – pláne, ha 56 évesen kerül be valaki! Nicola Griffinnek ez sikerült: ő lett a magazin eddigi legidősebb bikinimodellje, és utána egyből igent mondott egy exkluzív fehérnemű fotózásra is.

Nicolát a SliNK, a világ egyetlen nyomtatásban megjelenő plus size divatmagazinja kérte fel, hogy legyen a Passion Issue, azaz a szenvedély-különszám fehérnemű anyagának modellje. A középkorú modell boldogan mondott igent, hiszen valóban semmi szégyellnivalója nincs: 44-es méretével is gyönyörű az alakja. A képek pedig elegánsra és szexisre sikerültek: akár csipkefehérneműben, akár selyemköntösben pózol, Nicolából árad az érzékiség és a magabiztosság.

Nicola, aki egyedül nevelte gyerekeit, azután kezdett modellkedni, miután kirepültek otthonról a gyerekek. Azt mondja, semmi negatív kritikát nem kap, és örül, hogy példát mutathat a nőknek – legyenek bármilyen életkorban –, hogy fogadják el magukat úgy, ahogy vannak. 

“Amikor betöltöd az 56-ot, nem tudhatod, mennyi maradt még hátra, és most ilyen a külsőd – szeresd!”

“Voltam fiatal, aggódtam, hogy nézek ki, voltam nyomás alatt. Átmentem ezeken a dolgokon, és többé nem akarom érezni őket.”

“Minden napot kiélvezek. Minden lehetőséget megragadok, és a legjobbat hozom ki belőlük.”

“Úgy látszik, most jött el az én időm, és nagyon boldog vagyok. Az élet tuti 50 felett kezdődik csak igazán!”

Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top