Szépüljünk

20 szuper tavaszi köröm

Káprázatosan szép tavaszi manikűröket gyűjtöttünk egybe. Újíts be tavasszal szuper körmöket.

Itt a tavasz, ideje végre a körmeidet is megújítanod. A tavasz káprázatos színei a manikűrökben is visszaköszönnek. Lakkozd rózsaszínre, világoskékre, zöldre, sárgára, narancsra, biztosan trendi leszel.

A gyönyörű virágos manikűrminták sem maradhatnak el 2016 tavaszán. Díszítheted virágokkal csak a gyűrűs ujjat, de mind a tíz körmödön káprázatosan mutatnak az apróbb vagy nagyobb virágminták. A bármikor viselhető, igényes francia manikűrökben is visszaköszönnek a tavaszi színek. Variálhatod a rózsaszínt a halványzölddel, de a fehér végekre festett virágok is kifejezetten trendik.

Idén tavasszal a “tigrisszemnek” is nevezett lakkozás a legtrendibb rózsaszínnel különleges és rendkívül látványos manikűrt eredményez. Körmösöd az egyszerű és szupermenő manikűrözéshez a különleges gyöngyházfényű lakkot kis mágnes segítségével díszíti. A lakk ugyanis – természetesen a körmeidre ártalmatlan – szemmel láthatatlan apró fémdarabkákat tartalmaz, amelyeket a mágnes “összeránt”, így alkotva gyönyörű, a tigris szeméhez és az azonos nevű kőhöz hasonló csíkokat a körmeiden.

Szintén rendkívül látványos és 2016-ban divatos manikűr a kígyóbőrt mintázó lakkozás, és továbbra is nagyon népszerűek a színátmenetes ombre körmök. Próbáld ki idén tavasszal akár valamennyit.

Inspirációul nézd meg galériánkban a legszebb tavaszi körmöket

Találhatsz még szuper manikűröket, körmöket az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top