Szépüljünk

Rosszindulatú kommentek miatt kapott szívinfarktust a modell

A fiatal modell nem értette, hogy mivel érdemli ki vadidegen emberek gyűlölködő reakcióit. Volt, aki szerint akkor nézett ki a legjobban, amikor majdnem meghalt.

Egy 23 éves brit modell, Anna Sugar két évvel ezelőtt szívrohamot kapott. Állítása szerint azért, mert rengeteg rosszindulatú kommentet, illetve e-mailt kapott egy weboldalon keresztül, ahol modellként hirdette magát, és az ebből adódó stressz vezetett a szívrohamhoz.

A fiatal nő túlélte ugyan a szívrohamot, ám azt mondja, ezt követően csak megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú megnyilvánulások. Olyan is akadt, aki azt írta neki, hogy jobban nézett ki, amikor majdnem meghalt.

Rosszindulatú kommentek miatt kapott szívinfarktust a modell

Az orvosok tavaly augusztusban komoly szívbetegséget diagnosztizáltak nála, és azt mondták neki, hogy két hónapja lehet hátra. Nem lett igazuk, ugyanis azóta jobban van, és a betegségét is sikerül kordában tartani, ám a stressz csökkentésére rendszeresen szed gyógyszereket.

“Csak azt akartam tudni, hogy miért érdemlem meg ezt a gyűlöletet, de rájöttem, hogy mindenki megkapja, ok nélkül” – fogalmazott Anna, aki szerint a kommentelők csak egy képet látnak róla, és bele sem gondolnak, hogy a kép mögött egy valódi ember van.

Arra biztatja sorstársait, hogy jelentsék fel a rendőrségen a trollokat. És hogy bármit mondanak is rájuk, ne annak alapján ítéljék meg önmagukat.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top