Szépüljünk

15 tavaszi frizuratipp hosszú hajúaknak

A tavaszi megújulás jegyében 15 trendi frizurát mutatunk hosszú hajú hölgyeknek, vagy épp azoknak, akik mostanában döntenének a rövidre vágás mellett.

A tavasz a megújulás időszak. Itt az a ideje hát, hogy frizurádon is változtass. A hosszú haj továbbra is szuper nőies, ami érhet válltól derékig. Idén nem baj, ha kissé kócosnak tűnsz, ha olyan hatást keltesz, mint aki épp csak kiugrott az ágyból, és már nem volt ideje rendesen megfésülködni. Szinte annyi is elegendő, hogy ujjaiddal megizgatod a tincseket, és már el is készült a trendi frizura.

A hajszínezésbe belecsempészheted 2016 divatszíneit, de az ezüstös, őszes hatás is különösen trendi. A féloldalasan felnyírt frizurát inkább csak a bátrabbaknak javasoljuk, vagy azoknak, akik idővel úgyis rövid hajat szeretnének vágatni maguknak.

A tavaszi frizuratippek közül nem maradhat ki a hajvégek felé világosodó festés sem, amely 2016-ban szintén divatos, ahogyan a hajvasalás is örök érvényűnek tűnik. Bőven lehet tehát választani a legújabb tavaszi hajformák közül.

Tavaszi frizuratippjeink a galériában

Megnézem
Összes kép (1)

További frizuratippek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top