Szépüljünk

6 szuper kozmetikum tavaszra

Klasszikus, visszatérő és új kozmetikumokat is ajánlunk, melyekkel formába lendülhetsz így, a tavasz kezdetén.

AMWAY ARTISTRY HYDRA-V Hidratáló maszk

5 szuper kozmetikum tavaszra

Az ARTISTRY HYDRA-V hidratáló fátyolmaszk igazi nedvességmágnes, amely azonnal nedvességgel tölti meg, felfrissíti és egészségtől ragyogóvá varázsolja a bőrt. Minden HYDRA-V Hidratáló maszkban 30 g kiemelkedően koncentrált esszencia található, amely hyaluronsavat és norvég fjordvízzel töltött HYDRA-V liposzómát tartalmaz. Az arcbőrhöz tapadó hidratáló ampulla egyenletesen adagolja az összetevőket, így mindössze 20 perc alatt nedvességgel látja el a bőrt, az eredmény akár azonnal láthatóvá válik. Az ARTISTRY HYDRA-V Hidratáló maszk szokásos bőrápoló rutinunk részeként alkalmazható, az arctisztítás, tonizálás és a szérum felvitele után.

Manna Alginit pakolás fehér teával

5 szuper kozmetikum tavaszra

Az alginit jelenleg ismert formájában és összetételében a Kárpát-medencében található meg, legnagyobb mennyiségben a Balaton-felvidéken. A helyiek évtizedek óta alkalmazzák a mindennapokban. A kozmetikai tisztaságú alginit 100%-ban természetes hatóanyagai kiválóan frissítik bőrödet, a legjobbat kihozva belőle. Minden bőrtípus számára tökéletes választás: a zsíros, pattanásos, kombinált, vagy száraz bőrre egyaránt kiválóan alkalmazható.
A fehér tea valódi kuriózum, számos legenda lengi körül, bőrre gyakorolt hatása pedig páratlan. Rengeteg antioxidánst és vitamint tartalmaz, gazdag olyan fontos nyomelemekben, mint a nikkel, a króm, a mangán, vagy a vas.

LA ROCHE-POSAY Cicaplast

5 szuper kozmetikum tavaszra

Speciális formulája segíti a bőr védőrétegének megerősítését, hatékonyan ápolja és nyugtatja az irritált, hámló, berepedezett, hámhiányos bőrfelszínt, halványíthatja a hegeket. Láthatatlan és nem ragadós, könnyed textúrája tökéletesen bevonja, és hidratálja a sérült bőrfelszínt, megszünteti a viszketést és a húzódást.

VICHY DERCOS AMINEXIL PRO hajápoló

5 szuper kozmetikum tavaszra

A 10 év kutatás eredményeként létrejött Aminexil innovatív molekula felveszi a harcot a hajhullás ellen. Megelőzheti a kollagénburok megkeményedését, hogy biztosítsa a hajgyökerek rugalmasságát. SP94-ben gazdag formulája biztosítja a haj megjelenésének javulását: a hajhagymát olyan összetevőkkel láthatja el, amelyek szükségesek a hajszálak növekedéséhez. Így a haj erősebb és dúsabb lehet. 

NIVEA Protect and Care dezodorok

5 szuper kozmetikum tavaszra

A Protect & Care dezodorok 48 órás védelmet biztosítanak az izzadás és a testszag ellen, miközben gyengéden ápolják a hónalj érzékeny bőrét. Ez az egyetlen dezodor, mely a NIVEA Creme ápoló összetevőivel és illatával készül. A mindenki számára ismerős illat a tiszta frissesség érzését nyújtja egész napon át. A termékek nem tartalmaznak etilalkoholt.

AVON Big and Multiplied szempillaspirál

5 szuper kozmetikum tavaszra

A Big and Multiplied szempillaspirál speciális krémgél összetételű festéke tökéletesen befedi a szempillákat, nem ragad, és intenzív dús hatást kölcsönöz nekik. A kétfunkciós spirálkefe pedig segít elérni még azokat a szálakat is, melyekről eddig azt sem sejtettük, hogy léteznek. Mindezeknek köszönhetően szempilláink optikailag megsokszorozódnak és akár 50%-kal többnek tűnhetnek, drámai hatást kölcsönözve tekintetednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top