Szépüljünk

Ezt a 4 teát idd a szép és tiszta bőrért!

A finom aromájú gyógyteáktól nemcsak egészségesebbek és nyugodtabbak, de szebbek is leszünk!

A hideg levegő ugyanúgy ártalmas a bőrnek, mint a sok napsugárzás, de a rossz emésztés, a gyulladások és a dehidratáltság is árthatnak bőrünk szépségének. Ha úgy szeretnél javítani a bőröd állapotán, hogy közben az elmédet is nyugtatod, fordulj jótékony hatású teákhoz!

Ezt a 4 teát idd a szép és a tiszta bőrért!

1. Zöld tea

A zöld tea kedvelt immunerősítő, energetizáló és anyagcsere-gyorsító hatásai miatt, de a bőrünkön is segít. Antioxidáns-tartalmának köszönhetően javítja a sejtek regenerálódását, akár egy hosszabb napon töltött idő után.

2. Fehér tea

A fehér teában ugyanazok az antioxidánsok találhatók, mint a zöld teában, viszont a feldolgozásuk máshogy történik, ezért a fehér teában jóval több található. Az íze pedig lágyabb, ezért míg a zöld tea feldob, a fehér tea inkább lenyugtat.

3. Borsmentatea

A borsmentában lévő antioxidánsok hatékony zsírbontók. A bőrben felgyülemlett zsírt is csökkentik, ezért segítenek a pattanások eltüntetésében. A borsmenta a tesztoszteron – ez szintén szerepet játszik a pattanásos, aknés bőr kialakulásában – szintjét is csökkenti a szervezetben.

4. Matétea

A dél-amerikai eredetű növényből készült teában sok immunerősítő ásványi anyag és vitamin található, de bőrtisztító hatása miatt bőrápoló termékekhez is gyakran hozzáadják.

Forrás: Positivemed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top