Szépüljünk

Kétségbeesetten keres fodrászt egy elszigetelt kisváros

A kanadai kisváros lakóinak fején bizony meglátszik, hogy két éve nincs fodrász a településen, de még csak a közelben sem.

Norman Wells egy nagyjából 800 lakosú, elszigetelt kisváros Kanada északi részén, ahonnan két éve elköltözött a fodrász. A lakosok azóta kénytelenek saját maguknak vágni, festeni a hajukat, vagy beérni egy családtag vagy barát segítségével. Ha profi fodrásszal akarják megcsináltatni a  frizurájukat, 4 órát kell repülniük, vagy 17 órát autózniuk a legközelebbi városig, ahol van szépségszalon.

Kétségbeesetten keres fodrászt egy elszigetelt kisváros

Ebből mostanra azonban elegük lett, ezért a város gazdasági felelőse, Nicky Richards a kezébe vette az ügyet, és próbál találni egy fodrászt a városkának.

A leendő fodrász szalonját már be is rendezték, neki csak az eszközeit és a hajápoló termékeket kell magával hoznia. Richards elmondta: a városkában dolgozó fodrászoknak mindig sok munkájuk volt, mivel az egész régióból hozzá jártak az emberek.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top