Természetes megoldások visszér ellen

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy idő után megjelenhetnek a lábakat elcsúfító visszerek, de szerencsére tudunk rájuk néhány praktikus és természetes megoldást.
2016. 02. 22. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A visszér nem kimondottan fájdalmas, mégis kellemetlen és főleg esztétikailag zavaró jelenség – a felületes vénák tágulása nyomán kitüremkedő erek előjöhetnek hormonális változás, terhesség következtében, de a hajlam örökölhető is. Szerencsére van néhány természetes módszer, amivel megelőzhetjük és kezelhetjük a visszereket.

Természetes megoldások visszér ellen

1. Próbáljunk edzeni a lábunkra, hogy így serkentsük a vérkeringést. Ha az edzés túlságosan fárasztó lenne, az is segíthet, ha napi 10-15 percig párnára polcolva pihentetjük lábainkat.

2. Masszírozd meg a lábaid gyakran, alulról felfelé tartó mozdulatokkal. Így a szív felé húzzuk a vér útját, ezzel is segítve, hogy a visszerek elmúljanak. Még jobb lehet az eredmény, ha levendulaolajat, esetleg borsmentaolajat használunk.

3. Kerüljük a túlságosan szoros ruhákat, viseljünk inkább bő, laza darabokat. Arra is ügyeljünk, hogy ne üljünk túl sokáig egy helyben, különösen ne keresztbe tett lábakkal.

Forrás: Prevention

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus