Szépüljünk

5 egyszerű szépségtipp öregedés ellen

Még csak méregdrága krémekre sem lesz szükséged a fiatalosabb külsőhöz és közérzethez!

5 egyszerű szépségtipp öregedés ellen

Az életmódod, az étrended, a szokásaid többet számítanak, ha az öregedés lassításáról van szó, mint bármilyen krém vagy csodaszer! Néhány egyszerű változtatás elég lehet, hogy kicsit lelassítsd az idő kerekét.

1. Húzd ki magad!

Azok az emberek, akik egyenes háttal tartják magukat, energikusabbnak, magabiztosabbnak és fiatalabbnak látszanak. De nem csak a látvány miatt éri meg odafigyelni a tartásodra: ízületi panaszoktól, sőt még a fejfájástól is megkímélhet az egyenes gerinc, hiszen így a nyakad sem feszül annyira.

5 egyszerű szépségtipp öregedés ellen

2. Szexelj többet!

Felmérések bizonyítják, hogy akik negyvenéves koruk felett rendszeres nemi életet élnek, kevésbé ráncosak, mint azok, akik hanyagolják a szexet. A szex tényleg hatásos öregedésgátló, hiszen a sok boldogsághormonnal megelőzhető vele a stressz, sőt még az agyat is éberen tartja.

3. Érezd nőnek magad!

Igen, a melleid már nem olyan feszesek, mint húszéves korodban, de ezen semmi szégyellnivaló nincs! Ruházz be gyönyörű fehérneműkre, és találd meg a tökéletes melltartót, amiben igazi nőnek érzed magad.

5 egyszerű szépségtipp öregedés ellen

4. Sminkelj okosan!

Nem vakolatra van szükséged, mindössze néhány trükkre: ilyen lehet a megfelelő árnyékolás egy highlighter használatával, egy kellemesen világos szemöldök (a sötét szemöldök öregít!), vagy egy szép manikűr.

5. Válassz hozzád illő frizurát!

Hiába hordtad egész életedben hosszan a hajad, ha az évek során elvékonyodott, lehet, hogy esztétikusabb, ha megválsz a loboncodtól. A szakértők szerint, akinek vastag haja van, nyugodtan növessze le vállig vagy váll alá, viszont akinek vékonyabbak a hajszálai, válasszon egy vagány rövid frizurát.

+1: Mosolyogj sokat!

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top