Szépüljünk

Ismerd meg a francia nők szépségtitkait!

Nem véletlenül híres világszerte a francia nők kifinomult szépsége – egyszerűen tudnak valamit bájról és eleganciáról, amit a vörösborral és a croissant-nal szívnak magukba. Íme néhány szépségtitok francia nőktől.

1. Boldogságot a szépséggel

Talán elcsépeltnek hangzik, de a francia nők számára nagyon fontos, hogy a szépségrutin igazi örömteli foglalatosság legyen. Fontos érezni a szépségápolás rituálészerűségét, elbíbelődni a krémekkel és tonikokkal, odafigyelve és jó kedvvel ápolni, szépíteni saját testünket.

2. Ne sajnáld a pénzt!

A francia nők már anyjuktól és nagymamájuktól is megtanulják, hogy érdemes áldozni az olyan dolgokra, mint a jó napvédő krém vagy egy minőségi szemránckrém. Megválogatják, mit kennek a bőrükre, és csak alapos bőrápolás után nyúlnak a sminkkészlethez.

Szépségtitkok francia nőktől, amiket mindenkinek meg kellene fogadnia

3. Csak lazán

Egy párizsi nő nem követi a trendeket, nem próbál görcsösen elegáns lenni. Épp ezt irigyeljük bennük legjobban: azt a hanyag és könnyed sikket, ami mégis egybetartja és igazán vonzóvá teszi egész külsejüket. Nem viszik túlzásba a sminket, szeretik a természetességet és az egyszerűséget!

4. Tisztíts alaposan!

Habár sminket nem is mindig visel egy igazi francia dáma, arról mindig gondoskodik, hogy bőre és haja tiszta és ápolt maradjon. A tisztító termékek között a durva arcradírok helyett inkább a gyengéd, jó minőségű, és lehetőleg természetes tisztító olajokat és krémeket keresik, ebből származik bőrük egészséges ragyogása.

Forrás: WellAndGood

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top