Szépüljünk

5 kozmetikum, amivel rendbe hozhatod magad a hideg napokon

Úgy érzed, így, a tél közepén kezdenek kimerülni a tartalékaid és jó lenne már kicsit rendbe hozni a testedet? Ehhez ajánlunk most néhány klassz kozmetikumot.

Lush Big Bang habfürdő

5 kényeztető kozmetikum a hideg napokra

Kezdd a kényeztetést kirobbanó energiával, jutalmazd meg magad ezzel a színes habfürdővel, mely tele van bőrpuhító avokádóvajjal, pezsdítő grépfrútolajjal és frissítő citrommirtuszolajjal. Egyszerűen csak nyújtózz el a kádban, és gondolj a világegyetem szépségére!

Eucerin® Complete Repair 5% Urea 

5 kényeztető kozmetikum a hideg napokra

Testápoló 5% ureával, érdes és feszülő bőrre. Az urea a bőr természetes alkotóeleme, amely a nedvességtartalom szabályozását szolgálja. A könnyű, mégis nagyon hatékony testápoló háromféle módon hat, így mélyen hidratálja és megnyugtatja a töredezett, pikkelyes, viszkető és rendkívül száraz bőrt.

NIVEA Q10Plus ránctalanító szérumgyöngyök

5 kényeztető kozmetikum a hideg napokra

Minden gyöngyszemecskében egy nagy adag energia rejlik Q10 koenzim formájában, melyek használatkor frissen összekeverednek a hialuronsav-tartalmú hidratáló zselével. Az arcbőr ezáltal hidratálódik, azonnal felderül és egészséges kinézetet kap.

AVON Care Kakaóvajas ajakbalzsam

5 kényeztető kozmetikum a hideg napokra

Regeneráló és tápláló ajakbalzsam kakaóvajjal: intenzíven táplál és hidratál, megvédve ajkaidat a kiszáradástól. Hozzájárul ajkaid puhaságához és simaságához. Normál és száraz bőrre is bevethető.

Amway HAND SERIES Kéz- és körömápoló krém

5 kényeztető kozmetikum a hideg napokra

Értékes olajokkal és vitaminokkal veszi fel a harcot a kézszárazság ellen. A tápláló krém fő hatóanyaga az argánolaj, ami egyike a legértékesebb és leghatékonyabb olajoknak, gyakran folyékony aranynak is nevezik. A krém gazdag E-vitaminban is, amely antioxidáns hatásáról híres és gátolja az öregedést. A kézkrém kiszerelése nagyon praktikus, könnyen elfér bármelyik női táskában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top