Szépüljünk

Belehalt a ráncfeltöltésbe a modell

A modell félt attól, hogy egyszer belehal egy szépészeti beavatkozásba, mégis sorra csináltatta azokat. Tele volt álmokkal, és mindig többet akart.

Egy 28 éves brazil modell és szépségversenyző, Raquel Santos hétfőn feltöltette a nevetőráncait, a beavatkozást követően azonban szívrohamot kapott, és meghalt. A rendőrség még vizsgálja az esetet, ugyanis Santos állítólag naponta injekciózta magát egy lovaknak készült szerrel a gyorsabb izomtömeg-növelés érdekében, ez pedig hozzájárulhatott a halálához.

A modell saját magát a hiúság rabszolgájaként aposztrofálta. Legjobb barátnője a sajtónak úgy nyilatkozott: Raquel minden elképzelhető szépészeti beavatkozást elvégeztetett, pedig nagyon félt attól, hogy belehal valamelyik műtétbe.

Belehalt a plasztikai műtétbe a modell

Gilberto Azevedo, a modell barátja azt mondta: Raquel nagyon boldog, barátságos ember volt, tele volt álmokkal ,és mindig többet akart. 

A ráncfeltöltést végző plasztikai sebész, Wagner Moraes úgy nyilatkozott: nem felelős a modell haláláért, ugyanis a beavatkozás egyszerű volt, és mindössze két percig tartott. Úgy véli, hogy a lovaknak készült injekció használata vezetett Raquel halálához, aki még a ráncfeltöltés napján is beadta magának a készítményt.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top