Szépüljünk

Sminkalap és ráncfeltöltő egyben – Próbáltad már?

Unod már, hogy ezerféle krémet kell az arcodra kenni reggelente? Egyszerűsítsd a napi rutint, egyesítsd az alapozót és a ráncfeltöltőt. Lehetséges!

Az alapozás a sminkelés kiindulópontja, nemcsak eltüntethetjük a bőrhibákat, karikákat, de a  fiatalíthatjuk is arcunkat. Ma már ezt egyre több alapozó tudja, és olyan krémek is léteznek, amelyek az alapozás mellett különböző bőrproblémákra is megoldást kínálnak. Most megérkezett a termék, ami ezek mellett ránctalanít is. Az Eucerin elsők között alkotta meg a ránctalanító hatással felvértezett CC (Complexion Correction) krémet, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet.

Sminkalap és ráncfeltöltő egyben – Próbáltad már?

Az arcápoló krém küzd a ráncok ellen, és ezen felül még egységes arcbőrt is eredményez a benne lévő színpigmenteknek köszönhetően. A BB (Beauty Balm) krémek fedő hatását a hatékony ránctalanító krémek erejével ötvözi. “A CC krém egy színezett korrektor, amely sokkal könnyedebb, mint a BB krém. Az állaga lágy és légies; a CC az új BB!” – magyarázta Nico Guilis sztársminkes.

Sminkalap és ráncfeltöltő egyben - Próbáltad már?

A modern sminkek világában az igazán hatékony alapozóknak egyszerre kell megfelelniük a következő igényeknek: tökéletes alapot adjon a sminkeléshez, ne tömítse el a pórusokat, nyújtson megoldást a bőrproblémákra, legyen természetes hatású. Elvárás továbbá, hogy az alapozónk megfelelően illeszkedjen bőrünk színéhez, árnyalatához, és hogy megfelelően védjen a napsugárzás, valamint a környezetszennyezés káros hatásai ellen. Az Eucerin legújabb terméke egyszerre teljesíti ezeket a feltételeket. Az Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrém egyedülállóan sokoldalú és univerzális.  Minden bőrtípusra alkalmazható, kétféle árnyalatban is kapható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top