Szépüljünk

Így néznek ki a Victoria’s Secret modelljei smink nélkül – fotók

Ki az aki egy picit sem kíváncsi, vajon hogyan festenek a Victoria’s Secret angyalai a hétköznapokon, smink nélkül? Most megtudhatod, ehhez 41 fotót találtunk!

A már kultikusnak számító fehérneműgyártó cég divatbemutatóit óriási felhajtás övezi. A Victoria’s Secret angyalai hatalmas pompával körítve, csodás öltözékekben vonulnak végig a kifutókon. És bizony igencsak kemény feltételeknek kell megfelelnie annak a lánynak, aki a Victorias Secret modellje szeretne lenni.

Biztosan ismernek valamilyen titkot ezek a lányok, hogy épp őket választotta a fehérnemű-óriás, mindenesetre a hétköznapokon semmivel sem látni rajtuk többet vagy mást, mint az átlagosnak mondható szépségeken. Smink nélkül, reggel ébredés után vagy a zuhany alól kilépve, az edzésen leizzadva a Victorias Secret angyalai épp úgy festenek, mint bárki más. Galériánkban meggyőződhetsz róla magad is.

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még a Victoria’s Secret modellekről az NLCafén

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top