Szépüljünk

Így még sosem láttad Victoria Beckhamet – fotók

Victoria Beckham sosem arról volt híres, hogy túlzottan sokat mosolyogna, a minap azonban egy tévéműsorban kimondottan szomorúnak és megviseltnek tűnt.

Victoria Beckham hétfő reggel a Good Morning America című tévéműsorban szerepelt annak kapcsán, hogy egy amerikai magazin az Év Nője díjra jelölte. Az arca egész végig kifejezetten szomorúnak látszott, a szemei karikásak voltak, és kissé úgy is tűnt, mintha egy kiadós sírás után érkezett volna a stúdióba.

Victoria Beckham megviselt és szomorú - fotók

Elképzelhető, hogy Victoria csupán fáradt volt, vagy esetleg szemgyulladással küzd, ám az is lehet, hogy magánéleti problémák viselik meg. Mostanában egyre gyakrabban hallani ugyanis arról, hogy Victoria és David Beckham házassága megromlott. A házaspár nagyon ritkán mutatkozik együtt, és állítólag komoly vitáik vannak.

Victoria Beckham megviselt és szomorú - fotók

“A színfalak mögött nagy a feszültség. Victoria nagyon fáradt és stresszes a munkája miatt, David élete viszont nyugodt, amióta visszavonult” – idézte Beckhamék egyik ismerősét a brit Sun magazin nemrégiben.

Victoria Beckham megviselt és szomorú - fotók

Victoria az esti díjátadón sem a férjével jelent meg, hanem 16 éves fiával, Brooklynnal. Bár divat kategóriában el is nyerte a díjat, a köszönőbeszéde alatt sem tűnt épp őszintének a mosolya…

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top