Szépüljünk

5 nagyon divatos frizura hosszú hajból

A hosszú és félhosszú hajak aktuális divatját csupa olyan frizura uralja, amelyeket egyáltalán nem nehéz sem elkészíteni, sem pedig viselni. Mutatjuk a legtrendibbeket.

Választék a fejtetőn

5 divatos frizura hosszú hajból

Gyerekkorunk egyik alapfrizurája volt a fejtetőn, középen, szabályosan elválasztott haj.  A frizura most nagy reneszánszát éli a kifutókon,a sztárvilágban és az utcai divatban egyaránt. Egyenes és hullámos, hosszú és félhosszú hajból is elkészíthető. 

Drasztikus oldalválaszték

5 divatos frizura hosszú hajból

Ha maradnál inkább az oldalválasztéknál, és trendi is szeretnél lenni, akkor ne épp hogy csak oldalt válaszd el a hajad, hanem a fejtető és a füleid közötti táv felénél-kétharmadánál. Vagyis legyen az a választék rendesen oldalt!

Copf alul

5 divatos frizura hosszú hajból

A copf örök divat, szezonról szezonra viszont változik, hogy épp hova és milyen formában a legdivatosabb megkötni. Nos, a 2015-ös őszi-téli szezonban a hátul, alul megkötött copf a legtrendibb copfos frizura, szorosabb és lazább változatban egyaránt. Nemcsak hosszú, de félhosszú hajból is.

Csomózott konty

5 divatos frizura hosszú hajból

Ha legközelebb előfordul, hogy hajgumi hiányában úgy fogod össze a hajad, hogy saját magára rácsomózod, akkor tudd, hogy épp az idei szezon egyik legdivatosabb frizuráját készítetted el. 

Bőr hajba valók

5 divatos frizura hosszú hajból

Bőrből vagy műbőrből készült hajba valókkal idén ősszel és télen szinte minden frizura divatossá tehető, vagy ha már alapból is divatos, akkor ez a hatás tovább fokozható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top