5 divatos és egyszerű hajfonás

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A fonás mindig kisegít a bajból frizurafronton, hiszen így bármikor trendi hajviseletet készíthetsz magadnak. Adunk néhány ötletet.
2015. 09. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A hosszú hajú lányok gyakori problémája, hogy megunják, hogy csak úgy lóg a hajuk és nem tudnak vele mit kezdeni. Ilyenkor be lehet fonni, ami bizony nagyon jól mutat, ha pedig már a hagyományos fonás is unalmas, rengeteg trendi technika megtanulható az internetről. Összegyűjtöttünk néhányat:

A féloldalas fonás

Ezt a frizurát Lauren Conrad fonatnak is nevezik, hiszen egy időben gyakran viselte így a haját. Ezt a trendi fonást te is könnyen elkészítheted magadnak, akár hullámos, akár egyenes a hajad. Nincs más dolgod, mint követni ezt a videót lépésről lépésre.

A halszálka fonás

Ezt a fajta fonást viszonylag rövid, közepes és hosszú hajon is alkalmazhatod. Könnyebb, ha valakit megkérsz, hogy készítse el neked, de némi gyakorlás után magadnak is meg tudod majd csinálni. Íme a tutorial videó:

A spirálos fonás

Ezzel a technikával spirálos fonatokat varázsolhatsz magadnak. Hosszú egyenes hajból igazán látványos, ha kedved tartja egy kalappal is feldobhatod. Sok türelem, tükör, hajgumi és ez a videó kell hozzá:

A vastag fonás

Olyan minta egy koszorú lenne a fejeden, nagyon mutatós fonás, de vigyázat csak haladóknak ajánlót, mert bizony nem egyszerű. És mi tesz valakit haladóvá? A sok gyakorlás,. Tehát fonásra fel a trendi frizuráért:

A fonás nélkül készült fonás

Túl rövid a hajad? Nincs időd vagy türelmed, hogy trendi fonásokat készíts? Csalhatsz egy kicsit, hiszen már lehet kapni olyan hajgumikat és hajpántokat, amik teljesen úgy néznek ki, mintha a saját hajadat fontad volna be, a lényeg csak annyi, hogy a hajszíneddel megegyezőt válassz.

Trendi fonások - így turbózd fel a frízurádat

További cikket trendi frizura témában az NLCafén:

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus