Szépüljünk

5 éves a Krémmánia – interjú Rácz Judittal

Annak apropóján beszélgettünk Judittal, hogy ötödik születésnapját ünnepli a Krémmánia, a szépségápolással foglalkozó legnagyobb magyar online közösség.

Örülök és köszönöm, hogy elfogadtad az interjúfelkérést. Biztos vagyok benne, hogy a sok lelkes krémmániázó számára és azok számára is érdekes lesz, akik még nem találkoztak veled és a magyar internet legnagyobb szépségápolási közösségével.

Lássuk, mit is hozott össze a krémmánia az elmúlt 5 évben:

  • Több mint 53 000 termék
  • Több mint 370 000 vélemény (és 76 000 megjegyzés)
  • Több mint 4400 smink- és köröminspiráció
  • Több mint 12 000 eladó termék, amiből 6500 már gazdát is cserélt

Ezek tényleg hatalmas számok, igazából felfogni is nehéz, főleg, ha arra gondol az ember, hogy lényegében erre az egy oldalra koncentrálódik a hazai szépségápolási közösség kemény magja – ha szabad így fogalmaznom. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy aki kimarad, az lemarad, hiszen egy nagyon befogadó közösségről van szó.

“Szuper krémmániás közösség alakult ki az elmúlt években, amire nagyon büszkék vagyunk.” Mit gondolsz, mitől tudott ilyen sokszínű és összetartó közösség kialakulni, ahol a látogatók nemcsak a hálón, hanem akár élőben is szívesen segítik egymást tanáccsal, termékmintákkal…?

Judit: Hát ez jó kérdés, és nem tudom pontosan. De talán fontos az, hogy Évi is és én is igazi krémmániások vagyunk. Őszintén lelkesek. Eleinte tényleg csak hobbi
volt, most már munka és hobbi egyben. Talán ez érződik az oldalon is, és így sikerült magunkhoz vonzani a hasonló érdeklődésű lányokat.

Amikor elindult az oldal, gondoltad volna, hogy ez lesz belőle? Úgy értem, ekkora közösség.

Judit: Áh, egyáltalán nem. Nagyon nehéz volt az eleje, és az első 8 hónapban senki sem akart véleményt írni. Akkor azt gondoltam, hogyha valaha napi 10 új vélemény fog
születni, akkor boldog leszek és elégedett a hobbiprojektemmel. Ma napi kb. 300 új vélemény születik.

A folytatáshoz kattints a Pinkdust Cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top