Szépüljünk

Sminkvideói tették internetes sztárrá a vak tinilányt

A 19 éves Lucy Edwards két évvel ezelőtt veszítette el teljesen a látását. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy szuper sminkvideókat készítsen.

Lucy YouTube-csatornájának több mint tízezer követője van. A lány sokféle témában készít videókat, bebizonyítva, hogy a fogyatékkal élő emberek is élhetnek teljesen normális, teljes értékű életet. Egy vak lány is képes például önállóan kisminkelni magát, méghozzá olyan szépen, hogy mások is tanulhatnak tőle.

A lány a nővére segítségével fejlesztette ki azokat a sminktechnikákat, melyeket ma már biztos kézzel alkalmaz. A sminkvideókkal elsősorban vak és látássérült sorstársainak szeretne segíteni, hogy ők is megtanuljanak szépítkezni és elkerüljék a sminkbakikat.

“Tudom, hogy az arcom jól néz ki, anélkül hogy belenéznék a  tükörbe. Ezért nem kell megkérdeznem senkitől, hogy jól nézek ki ma? Mert tudom, hogy igen” – mondta.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top