Szépüljünk

Tavasz van! Nyújtsd meg a lábaid!

Nyakunkon a június! Elő a hosszú lábakkal! Megmutatjuk, hogyan.

Divatosan és tavasziasan szeretnél öltözködni, de még nem tudod, milyen holmit válassz idén? Szeretnéd megmutatni a lábaid, de tartasz tőle, hogy nem elég karcsú vagy hosszú? Jó hírünk van: néhány trükk látványosan sokat tud segíteni, így trendi is lehetsz, és szuper optikai hatásokkal élhetsz.

 1.  A rövid szoknya és a sort nyújtja a lábat. Ha nem vagy szégyenlős, hordd bátran akár a szuperrövid fazont is, amikor igazán nyakig érő lábra vágysz.

Tavasz van! Nyújtsd meg a lábaid!
2. Akár hiszed, akár nem, a minta karcsúsít. Lehetőleg ne a hatalmas mintákra, inkább a közepes méretűekre essen a választásod: ha ilyen, szűk nadrágot veszel fel, hozzá pedig magassarkút viselsz, akkor igazán hosszú és karcsú lábaid lesznek.
pinterest.com
pinterest.com
3. Ha szívesen hordasz rövidet, de nem szeretnél mindent megmutatni, esetleg csípőben kissé erősebb vagy, akkor a rövid sorthoz válassz egy kigombolt, hosszú blúzt. Ez elöl megmutatja combodat, eléri a kívánt, hosszúláb-hatást, ugyanakkor jótékonyan eltakarja a kényes részeket.
pinterest.com
pinterest.com
4. A rövid szoknya vagy sort hatását még tovább fokozhatod, ha betűrt blúzt viselsz hozzá. Így nemcsak lábad, hanem derekad is igazán hosszúnak és karcsúnak tűnik majd.
pinterest.com
pinterest.com
5. Mindazoknak, akik nem szeretnének ennyi csupasz bőrfelületet mutatni magukból, van jó hírünk is. Továbbra is divat a hosszú szoknya. A magasított derék, a betűrt blúz olyan végtelenül hosszú lábat kölcsönös viselőjének, hogy magad is meglepődsz majd.
pinterest.com
pinterest.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top